Zakelijk

Business tot Business B2B

-Maatschappelijke ontwikkelingen-

De urgentie wordt steeds groter door de vergrijzing van het personeelsbestand, de toenemende druk op werknemers en de krapte op de arbeidsmarkt en de aandacht in lokale initiatieven, de media, diverse onderbouwde onderzoeken gebaseerd op feiten helpen hier ook in mee. Het is zaak medewerkers fit, gezond en weerbaar te houden, want vitale medewerkers zijn krachtiger, energieker, creatiever en gemotiveerder. Dit blijkt bijvoorbeeld uit onderzoek van het World Economic Forum. Medewerkers met een goede gezondheid zijn 83% productief, bij medewerkers met een slechte gezondheid is dit slechts 65%. Een verbetering in gezondheid en daarmee productiviteit kan zorgen voor een daling van 15% van de verzuimkosten. Investeren loont dus, in plaats van het als kostenkost te zien.

Heel graag zet ik me ook in als trainer / coach in organisaties om de vitaliteit te ondersteunen, dit op een zo goed mogelijk op de organisatie aangepaste training / workshop. Nadere info op aanvraag.

Hieronder een impressie van wat mogelijk is.

Serie van vier leefstijl & vitaliteit workshops

Werken aan gezondheid en vitaliteit is een veel leuker en krachtiger proces dan strijden tegen kwalen en ziektes.

Klachten en ziektes worden vaak toegeschreven aan onze genen. Je genen zijn echter niet in beton gegoten, in feite zijn ze zo soepel als een hoepel.

Epigenetica: je omgeving is belangrijker voor je dan je genen. Je eigen invloed is dus best heel groot!!

In 4 dagdelen wordt meer specifiek op de volgende onderwerpen ingezoomd:

vitaliteit

stress

voeding

beweging

Tijdens ieder dagdeel wordt integraal naar het betreffende onderwerp gekeken. Desgewenst word de sessie aangepast aan de doelgroept.

Een deel behelst theorie, het streven is zoveel mogelijk interactief en altijd met ook een praktische gedeelte waarbij iedere deelnemer wordt uitgenodigd om aan de slag te gaan met zijn/haar eigen specifieke situatie.

  • Geschikt voor medewerkers die graag een vitaal leven willen leiden;

met meer energie & levensplezier

  • Tijdsduur per workshop: een halve dag, ong. 4 uur
  • Makkelijke / sportieve kleding 

Ook is er de losse workshop Only for Women, zoals de naam al aangeeft; speciaal voor vrouwen. Hierin is specifiek meer aandacht voor hormonen in relatie tot leefstijl. Een korte serie Hormoon yoga wordt aangeleerd. Vooral ook interessant voor vrouwen 45+ in het kader van duurzame inzetbaarheid.