Gezonde gewoontes – GLI – COOL

Vitaler en gezonder worden?

Inmiddels zijn de eerste intakes voor de derde GLI COOL groep in Midden Drenthe geweest. Binnen een maand of 2 hopen we van start te gaan. COOL staat voor Coaching op Leefstijl. Tijdens het COOL traject word je 24 maanden begeleid door de leefstijlcoach en komen alle relevante onderwerpen voorbij: Hoe werkt je brein – gedragsverandering; Wat is gezonde voeding; Hoe kom je in beweging; Slaap; Stress & ontspanning; Kernwaardes; Verleidingsstrategieën; Terugvalpreventie; etc.

Samen met andere deelnemers word je uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Individueel bespreken we wat voor jou het meest relevant is.

Deelname aan de Gecombineerde Leefstijl Interventie – COOL? COOL logo

Bij een BMI boven de 25 met risicofactoren of een BMI boven de 30 kun je meedoen. Deelname kan met een doorverwijzing van de huisarts of praktijkondersteuner, daar kun je ook gewoon zelf naar vragen. Het valt onder de basis ziektekostenverzekering en gaat niet ten koste van je eigen risico. Wel vraagt het motivatie en inzet van jezelf. Goed om zelf aan te kaarten als je zelf met je leefstijl en gewicht aan de slag wilt.

Vanuit de basisverzekering en zonder eigen risico – alleen je eigen tijds investering voor een betere gezondheid, tel uit je winst!

Wil je meedoen of meer info?

Check de website www.higgsdrenthe.nl of bel 06-53120165 Trea.