Health checks binnen organisaties

Periodiek of preventief medisch onderzoek (PMO)

Zo ontzettend leuk dat ik de afgelopen periode de kans heb gekregen om de leefstijlcoaching ook mee te nemen naar het bedrijfsleven!

Een samenkomen van mijn huidige professie als leefstijlcoach & -trainer met mijn achtergrond als bedrijfskundige en mijn jarenlange ervaring in het MKB. Zelf zie ik dit als een supermooie combinatie, waarbij het ondernemers DNA gecombineerd wordt met duurzame inzetbaarheid voor medewerkers.

Helemaal in mijn element om deze twee op deze manier aan elkaar te verbinden, dat smaakt naar meer.

Ondernemers DNA

Health checks – alternatief voor PMO’s

Op verzoek van een lokale, internationaal opererende ondernemer zijn er voor het merendeel van de medewerkers Health checks gedaan. Dit als invulling van de (verplichte) PMO’s; Periodieke preventieve medische onderzoeken. Uiteraard vrijwillig en vertrouwelijk. De insteek is om op maat invulling te geven aan preventie in de breedste zin. Terwijl daarbij natuurlijk de specifieke werksituatie in wordt meegenomen, naast de unieke persoon die daarin werkzaam is.

Drents, duurzaam & lokaal

Als geboren en getogen Drent, vind ik het van meerwaarde om in het eigen leefgebied te werken. Letterlijk & figuurlijk spreken we dan nog net iets beter elkaars taal en weten wat er speelt in de omgeving.

Ook zijn er minder kilometers nodig om met elkaar face tot face het gesprek te voeren, wat gelukkig weer kan na de Corona jaren en ook zeker de voorkeur geniet.

  • Wil je ook binnen jouw, (Drentse) onderneming aan de slag met PMO’s en duurzame inzetbaarheid?
  • Bij voorkeur met een lokale partij, kleinschalig & flexibel?
  • Wil je hier meer van weten?
  • In bijgaande link iets meer info over de Health Check 

Of neem anders gerust contact op met HIGGS – Trea.